Om Gyldendal Studio

Med Gyldendal Studio er det blevet lidt sjovere at være bogelsker

 

Gyldendal Studio er en del af forlaget Gyldendal, Danmarks største og ældste forlag. Med omtrent 250 år på bagen har vi sendt virkelig mange historier ud af Klareboderne i det centrale København, hvor Gyldendal har haft til huse siden begyndelsen. Flere end vi kan tælle til…

Som noget helt nyt præsenterer Gyldendal med lanceringen af Gyldendal Studio gaveartikler og merchandise til alle bogelskere. Vi tager udgangspunkt i forlagets lange udgivelseshistorie samt de helt nye bøger og forfatterstemmer.

Du kan læse mere om Gyldendal her.

Gyldendal Studio x MOEBE

 

Alle produktbilleder til Gyldendal Studio er arrangeret i samarbejde med det danske designfirma MOEBE.

I tråd med Gyldendal Studio tror folkene bag MOEBE på, at solidt håndværk og æstetik går hånd i hånd. Deres produkter er kendetegnet ved sine ‘rene’ konstruktioner, hvor delene sættes sammen, uden at lime, svejse eller gøre brug af andre former for lette eller skjulte løsninger. Det er design, som lægger sig på kanten af det banale, og det stiller særligt høje krav til præcision og fokus på detaljer. Et MOEBE-design kan derfor altid genkendes på et minimalistisk og rent æstetisk udtryk samt på den overraskende enkle konstruktion.

Du kan læse mere om MOEBE her.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.

Log ind

Opret kundekonto

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores [persondatapolitik].