Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser


Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på varer købt på Gyldendalstudio.dk.

Gyldendal Studio ejes af:
Gyldendal
Klareboderne 3
1001 København K
CVR NR: 58 20 01 15
Telefon: 33 75 55 55
E-mail: gyldendal@gyldendal.dk

Aftalerne indgås på dansk.

Fortrydelsesret

Du kan returnere din vare i op til 30 dage efter, du har modtaget den. Varen skal være ubrugt og i samme stand, som da du modtog den.

Vil du returnere din vare, skal du vedlægge en kopi af din kvittering/ordrebekræftelse. Påfør gerne grunden til returneringen.

Returvarer skal returneres til:
Gyldendal
Att. Gyldendal Studio
Klareboderne 3
1001 København K

Du skal selv betale for returnering af varen.

Reklamation – hvis der er noget galt med varen


Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den – f.eks. fabrikationsfejl – finder købelovens regler anvendelse.

Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på:

Gyldendal
Att. Gyldendal Studio
Klareboderne 3
1001 København K

Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inklusiv oplysninger om fragtomkostninger samt track and trace-nummer.

Oplysninger om klagemuligheder
En klage over en vare eller en tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning på www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af klage skal du oplyse vores e-mailadresse: gyldendal@gyldendal.dk

Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side. Når du gennemfører en ordre, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse med oplysninger om din bestilling.

Gyldendal Studio har ret til på ethvert tidspunkt at ændre, udvide eller begrænse de tjenester, der stilles til rådighed på denne hjemmeside. En tjeneste kan trækkes tilbage uden varsel, eller kan være midlertidig utilgængelig på grund af tekniske problemer.

Priser
Alle priser er inkl. moms. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. De oplyste priser er inklusiv 25% moms. Priserne er dagspriser. Når du handler med Gyldendalstudio.dk indgås aftaler på dansk.

Leveringsomkostninger
Der er gratis levering til alle danske adresser.

Ved levering til udlandet vil der blive påført din ordre leveringsomkostning, som kan variere alt efter hvilken land din vare skal sendes til.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.

Log ind

Opret kundekonto

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores [persondatapolitik].